Omletă la cuptor

de LidiaChivu in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2014 | 4209 vizualizari

 

Este o alternativă delicioasă la omleta clasică!

 

INGREDIENTE

  • 8 ouă
  • 150 ml lapte
  • 100-150 gr măsline
  • 2 ardei roşii
  • verdeaţă
  • sare
  • un praf de piper
  • un praf de curry
  • o nucă de unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă la cuptor:

Se taie ardeiul cubuleţe sau fâşiuţe. Curăţăm măslinele de pe sâmbure şi tocăm verdeaţa mărunt. Punem ouăle într-un vas de mixer şi le batem bine. Adăugăm laptele şi mai mixăm puţin. Adăugăm, în continuare, ardeiul, măslinele, verdeaţa, sarea, piperul şi un praf de curry.

Luăm un vas de yena, îl ungem cu unt şi adăugăm amestecul de omletă. Îl dăm la cuptorul încălzit,în prealabil, la 180 de grade, pentru 20-30 de minute.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Sugestie de servire: cu brânză rasă sau cu salată şi pâine prăjită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata de zucchine