Omletă la cuptor

de LidiaChivu in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2014 | 4104 vizualizari

 

Este o alternativă delicioasă la omleta clasică!

 

INGREDIENTE

  • 8 ouă
  • 150 ml lapte
  • 100-150 gr măsline
  • 2 ardei roşii
  • verdeaţă
  • sare
  • un praf de piper
  • un praf de curry
  • o nucă de unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă la cuptor:

Se taie ardeiul cubuleţe sau fâşiuţe. Curăţăm măslinele de pe sâmbure şi tocăm verdeaţa mărunt. Punem ouăle într-un vas de mixer şi le batem bine. Adăugăm laptele şi mai mixăm puţin. Adăugăm, în continuare, ardeiul, măslinele, verdeaţa, sarea, piperul şi un praf de curry.

Luăm un vas de yena, îl ungem cu unt şi adăugăm amestecul de omletă. Îl dăm la cuptorul încălzit,în prealabil, la 180 de grade, pentru 20-30 de minute.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Sugestie de servire: cu brânză rasă sau cu salată şi pâine prăjită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci