Omleta la cuptor cu branza si fasole verde

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 1401 vizualizari

 

Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa mare
  • 6 oua
  • 30 g branza Islo de la Milkana
  • 40 g branza cu mucegai Camberet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si fasole verde:

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs


2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.


3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.


4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.


5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu puneti prea multa sare deoarece barnaza Islo este un pic sarata.

2

Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:14

Multumesc mult, sotul intreba daca mai avem placintica de aia buna

diaconta 1

04.09.2013, 22:35

minunata la micul dejun

CookieMonster 1

05.09.2013, 09:39

este farte satioasa multumesc dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca