Omleta la cuptor cu branza si fasole verde

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 2916 vizualizari

 

Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa mare
  • 6 oua
  • 30 g branza Islo de la Milkana
  • 40 g branza cu mucegai Camberet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si fasole verde:

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs

2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.

3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.

4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.

5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu puneti prea multa sare deoarece barnaza Islo este un pic sarata.

2

Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:14

Multumesc mult, sotul intreba daca mai avem placintica de aia buna

diaconta 1

04.09.2013, 22:35

minunata la micul dejun

CookieMonster 1

05.09.2013, 09:39

este farte satioasa multumesc dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Covrigei