Omleta la cuptor cu cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2015 | 4370 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 6 oua
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de gusa
  • 1 pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare cat sa intre furculita, ii curatam si ii taiem felii.

Pulpa de pui o condimentam si o prajim pe ambele parti.

Se unge o tava cu unt adaugam bucati de carne, cartofi, salam, gusa taiata bucati.

Adaugam sare, piper, ouale batute cu sare si piper, patrunjel tocat (eu am pus leurda amestecata cu unt).

Dam tava la cuptorul incalzit pana omleta este gata, cu cca 5 min inainte de a stinge adaugam cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

26.04.2015, 16:08

Tare buna e omleta asta!

Lau 1

26.04.2015, 20:36

Andra_Constantinescu 1

27.04.2015, 21:41

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi