Omleta padurarului

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2013 | 2002 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid, satios si sanatos zic eu, va recomand omletele de la micul dejun. Incerc diferite combinatii si retete care sa ne satisfaca papilele gustative....va las una delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 bucata carnacior
  • 1-2 maini de ciuperci de roua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta padurarului:

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste celelalte in tigaie, putin piper proaspat macinat si radem putina branza feta peste omleta. Dam focul mic, acoperim cu un capac tigaia si lasam maxim 5 minute sa se faca la foc molcom. Serviti cu paine de casa. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui painea cu o salata...este la fel de satios si chiar mai delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta padurarului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

18.09.2013, 08:36

buna tare

xana 1

18.09.2013, 14:57

mihaelar63 1

20.09.2013, 11:27

Si cu ciuperci de roua este super-extra -gut )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta