Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 19 Iun 2016 | 944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • 2 oua mari
  • 5 grame Parmezan
  • 1 mana de spanac proaspat
  • sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan:

Se prajeste felia de paine.


Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si se incalzeste la foc mare.


Se bat ouale cu o furculita. Se toarna in tigaie si se rade branza imediat deasupra. Se impacheteaza in 6 sau 8 sau se ruleaza cu ajutorul unui spatule.


Se aseaza spanacul pe felia de paine, apoi omleta care se stropeste cu sos picant.


Se taie rosia felii si se presara cu sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:25

diaconta 1

20.06.2016, 18:50

ce bun pentru micul dejun

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:24

Retetele tale minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta alla puttanesca