Omleta pufoasa la cuptor

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 3507 vizualizari

 

Un mic dejun perfect!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare, piper
  • ulei
  • o cana de iaurt
  • 3 linguri de branza de vaci
  • cas framantat sarat sau cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa la cuptor:

Batem cu mixerul ouale pana obtinem un amestec spumos, adaugam sarea si piperul, si celelate ingrediente inafara de cas sau cascaval si amestecam cu o lingura de lemn.


Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presaram casul deasupra.


Dam la cuptor vreo 20 de minute la foc mediu pana se intareste compozitia.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si legume si piept de pui gatit in compozitie, depinde de ce aveti prin camara :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.06.2013, 22:58

MotanLaOale 1

08.06.2013, 08:34

scortisoara 1

08.06.2013, 13:22

multumeesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza