Omleta satioasa

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 2461 vizualizari

 

Daca tot s-a pornit ninsoarea intr-un mare fel.....zic intr-un mare fel,pentru ca in urma cu o ora era soare si nici urma de iarna,acum ninge in rafale......merge la marele fix o omleta satioasa......

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g carnat de casa Sergiana
  • 50 g cascaval
  • frunze de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta satioasa:

Taiem marunt frunzele de ceapa si carnatul rondele, le calim putin, apoi le adaugam peste ouale batute cu sare si piper. Acest amestec il punem in tigaie, intoarcem de pe o parte pe alta si adaugam cascavalul taiat bucatele mici. Cand s-a topit cascavalul scoatem omleta pe farfurie si o servim cu pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta satioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

diaconta 1

07.12.2013, 22:40

Adica ne saturam toti toti din ea?

Constelatialeu 1

08.12.2013, 09:02

Adica va puneti pofta-n cui,Die,ca nu mai este...

ela 1

08.12.2013, 09:58

08.12.2013, 09:02

Adica va puneti pofta-n cui,Die,ca nu mai este...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan