Omleta speciala

de ReteteDePoveste in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 2197 vizualizari

 

Stiu ca pare un mod ciudat de a prepara omleta, dar credeti-ma ca este suuuper buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa potrivita
  • jumatate de ardei gras
  • jumatate de cabanos (taiat feliute)
  • 2-3 triunghiuri de branza topita (eu am pus 3)
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • sare
  • piper (va recomand piperul cu lamaie- este genial)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta speciala:

Se caleste ceapa in putin ulei. Cand ceapa devine transparenta, se adauga ardeiul, se mai tine pe foc 2-3 minute, apoi se adauga bulionul, se lasa 1-2 minute ca toate aromele sa se imbine, si se pune cabanosul taiat feliute. Intre timp se bat ouale se pune sare, piper, si se pune branza topita taiata cubulete (nu foarte mici).


Cand cabanosul este facut, se adauga ouale. Se lasa sa se faca pe o parte, apoi se intoarce cu o paleta, pentru a se face si pe partea cealalta (mie mi s-a rupt cand am incercat sa o intorc frumos, sper ca voua sa va reuseasca).


Va doresc pofta buna :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

04.09.2013, 18:36

ce bunatate ai facut!

ReteteDePoveste 1

04.09.2013, 19:38

multumesc :*

babi5 1

05.09.2013, 07:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj