Orange curd

de La Ancuta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 1485 vizualizari

 

Bine v-am regasit! Am revenit dupa o scurta pauza. Nu a fost o pauza pentru relaxare, ci pentru invatat. Nu radeti, nu radeti pentru ca omul cat traieste invata, iar de data aceasta chiar am avut multe de invatat. Si drumul nu se gata aici...
Dar haideti sa nu va mai tin pe jar si sa va spun, cu ce mi-am umplut eu ultimele saptamani, mai exact 7 saptamani: cu un curs de fotografie.
Ati citit foarte bine: un curs de fotografie, si nu orice curs, ci cursul Scolii de fotografie "Image Art" (www.cursurifoto.ro).
Au fost 7 saptamani intense si obositoare, dar pe cat de obositoare, pe atat de frumoase. Am invatat foarte mult lucruri, de la niste profesionisti, fara sa trebuiasca sa mai caut tutoriale pe youtube :D.
Concluzia mea: daca sunteti din zona si va pasioneaza fotografia, nu ii ocoliti :).

Dupa atata vorba, sa trecem si la o reteta, una simpla si buna (asa de acomodare) :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 250 ml suc de potocale
  • 75 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange curd:

Se dizolva zaharul in sucul de portocale iar apoi se pune la fiert, pana da un clocot. Ouale se bat apoi se adauga sucul cald, amestecand continuu. Punem compozitia pe foc mic si fierbem pana se ingroasa.

Dam deoparte si adaugam untul bucatele. Amestecam pana se omogenizeaza apoi acoperim cu folie alimentara si lasam pana la racirea completa.

Cam asta e tot. Simplu, nu? Se poate manca la micul dejun, pe o paine cu unt sau se poate folosi la diverse deserturi.

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Orange curd-0
Orange curd-1

COMENTARII (63)

La Ancuta

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Poliana incearc-o, e tare buna

La Ancuta

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Multumesc Carla

La Ancuta

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:46

Vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!