Orange curd

de La Ancuta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 2651 vizualizari

 

Bine v-am regasit! Am revenit dupa o scurta pauza. Nu a fost o pauza pentru relaxare, ci pentru invatat. Nu radeti, nu radeti pentru ca omul cat traieste invata, iar de data aceasta chiar am avut multe de invatat. Si drumul nu se gata aici...
Dar haideti sa nu va mai tin pe jar si sa va spun, cu ce mi-am umplut eu ultimele saptamani, mai exact 7 saptamani: cu un curs de fotografie.
Ati citit foarte bine: un curs de fotografie, si nu orice curs, ci cursul Scolii de fotografie "Image Art" (www.cursurifoto.ro).
Au fost 7 saptamani intense si obositoare, dar pe cat de obositoare, pe atat de frumoase. Am invatat foarte mult lucruri, de la niste profesionisti, fara sa trebuiasca sa mai caut tutoriale pe youtube :D.
Concluzia mea: daca sunteti din zona si va pasioneaza fotografia, nu ii ocoliti :).

Dupa atata vorba, sa trecem si la o reteta, una simpla si buna (asa de acomodare) :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 250 ml suc de potocale
  • 75 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange curd:

Se dizolva zaharul in sucul de portocale iar apoi se pune la fiert, pana da un clocot. Ouale se bat apoi se adauga sucul cald, amestecand continuu. Punem compozitia pe foc mic si fierbem pana se ingroasa.


Dam deoparte si adaugam untul bucatele. Amestecam pana se omogenizeaza apoi acoperim cu folie alimentara si lasam pana la racirea completa.


Cam asta e tot. Simplu, nu? Se poate manca la micul dejun, pe o paine cu unt sau se poate folosi la diverse deserturi.


Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Orange curd" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Poliana incearc-o, e tare buna

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Multumesc Carla

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:46

Vladimir

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata si portocale