Orange curd

de La Ancuta in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 1794 vizualizari

 

Bine v-am regasit! Am revenit dupa o scurta pauza. Nu a fost o pauza pentru relaxare, ci pentru invatat. Nu radeti, nu radeti pentru ca omul cat traieste invata, iar de data aceasta chiar am avut multe de invatat. Si drumul nu se gata aici...
Dar haideti sa nu va mai tin pe jar si sa va spun, cu ce mi-am umplut eu ultimele saptamani, mai exact 7 saptamani: cu un curs de fotografie.
Ati citit foarte bine: un curs de fotografie, si nu orice curs, ci cursul Scolii de fotografie "Image Art" (www.cursurifoto.ro).
Au fost 7 saptamani intense si obositoare, dar pe cat de obositoare, pe atat de frumoase. Am invatat foarte mult lucruri, de la niste profesionisti, fara sa trebuiasca sa mai caut tutoriale pe youtube :D.
Concluzia mea: daca sunteti din zona si va pasioneaza fotografia, nu ii ocoliti :).

Dupa atata vorba, sa trecem si la o reteta, una simpla si buna (asa de acomodare) :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 250 ml suc de potocale
  • 75 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange curd:

Se dizolva zaharul in sucul de portocale iar apoi se pune la fiert, pana da un clocot. Ouale se bat apoi se adauga sucul cald, amestecand continuu. Punem compozitia pe foc mic si fierbem pana se ingroasa.


Dam deoparte si adaugam untul bucatele. Amestecam pana se omogenizeaza apoi acoperim cu folie alimentara si lasam pana la racirea completa.


Cam asta e tot. Simplu, nu? Se poate manca la micul dejun, pe o paine cu unt sau se poate folosi la diverse deserturi.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orange curd" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Poliana incearc-o, e tare buna

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:45

Multumesc Carla

La Ancuta 1

22.06.2012, 09:46

Vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu bezea şi cremă de portocale