Oreo Cheesecake

de Cocktail_of_Senses in Torturi, 14 Mar 2014 | 2227 vizualizari

 

Va prezint cea mai buna si cea mai usoara reteta de cheesecake!

 

INGREDIENTE

  •  5 pachete biscutiti Oreo 66 grame 
  • 150 grame unt 
  • 180 grame ciocolata tartinabila (Nutella) 
  • 220 grame ricotta 
  • 50 grame migdale crude 
  • 50 grame ciocolata cu lapte 
  • 250 ml frisca lichida 
  • jumatate baton de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Cheesecake:

Pisati biscuitii cu fundul unui pahar si amestecati cu untul topit. Cel mai bine amestecati cu mana, este foarte usor si rapid. Asezati amestecul obtinut pe fundul unei tavi cu peretii rabatabili si lasati la rece. Apoi, amestecati ricotta cu ciocolata tartinabila si 200 ml de frisca lichida batuta si adaugati crema astfel obtinuta peste blatul de biscuiti. Peste aceasta adaugati 50 ml de frisca lichida batuta si miezul de la o jumatate de baton de vanilie. Nivelati crema cu o spatula. Aruncati fara mila migdalele si ciocolata rasa.

Neaparat, prajitura trebuie sa stea cel putin 2 ora la frigider inainte de a fi savurata. Daca totusi sunteti nerabdatoare, puteti sa o bagati jumatate de ora la conglelator. Eu asa am facut :).

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bunica

Bunica 1

14.03.2014, 14:18

Bun,bun!

GeorgiaA

GeorgiaA 1

14.03.2014, 15:54

Rocsi

Rocsi 1

14.03.2014, 18:55

Mmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!