Oreo Cheesecake

de Cocktail_of_Senses in Torturi, 14 Mar 2014 | 2366 vizualizari

 

Va prezint cea mai buna si cea mai usoara reteta de cheesecake!

 

INGREDIENTE

  •  5 pachete biscutiti Oreo 66 grame 
  • 150 grame unt 
  • 180 grame ciocolata tartinabila (Nutella) 
  • 220 grame ricotta 
  • 50 grame migdale crude 
  • 50 grame ciocolata cu lapte 
  • 250 ml frisca lichida 
  • jumatate baton de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Cheesecake:

Pisati biscuitii cu fundul unui pahar si amestecati cu untul topit. Cel mai bine amestecati cu mana, este foarte usor si rapid. Asezati amestecul obtinut pe fundul unei tavi cu peretii rabatabili si lasati la rece. Apoi, amestecati ricotta cu ciocolata tartinabila si 200 ml de frisca lichida batuta si adaugati crema astfel obtinuta peste blatul de biscuiti. Peste aceasta adaugati 50 ml de frisca lichida batuta si miezul de la o jumatate de baton de vanilie. Nivelati crema cu o spatula. Aruncati fara mila migdalele si ciocolata rasa.


Neaparat, prajitura trebuie sa stea cel putin 2 ora la frigider inainte de a fi savurata. Daca totusi sunteti nerabdatoare, puteti sa o bagati jumatate de ora la conglelator. Eu asa am facut :).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

14.03.2014, 14:18

Bun,bun!

GeorgiaA 1

14.03.2014, 15:54

Rocsi 1

14.03.2014, 18:55

Mmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure