Orez cu broccoli la cuptor

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 2009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buchetele broccoli
  • 50 ml ulei masline
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1/2 ardei gras verde
  • 50 gr cascaval ras
  • o cana orez (cana de 250 ml)
  • 3 cani apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu broccoli la cuptor:

Pune intr-un vas 3 cani cu apa (cana de 250 ml), cu putina sare


Pune broccoli in apa cand clocoteste si lasa 5-7 minute.


Pune intr-o strecuratoare broccoli si pastreaza zeama in care a fiert .


Intr-un vas cu fund dublu infierbanta bine 30 ml ulei, pune legumele curatate, spalate si taiate cubulete mici.


Caleste 2 minute, adauga orezul, potriveste gustul de sare si mai lasa 2-3 minute amestecand sa nu se prinda.


Stinge totul cu zeama in care a fiert broccoli.


Redu flacara la mic si lasa la fiert 20 minute, timp in care orezul va fierbe si amestecul se va ingrosa.


Pregateste un vas termorezistent si unge-l cu ulei de masline.


Pune un strat de orez, jumatate din cantitatea de buchetele de broccoli, jumatate din cantitatea de cascaval ras, iarasi un strat de orez, broccoli, restul de cascaval ras si presara patrunjel.


Introdu vasul in cuptorul preincalzit si lasa la foc mediu pana ce se rumeneste usor.


Serveste ca atare sau garnitura la fripturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu broccoli la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

19.02.2015, 17:12

ce bine arata

tarasmariana 1

20.02.2015, 10:06

Corinuta 1

04.03.2015, 18:47

Acu e la cuptor Iti spun dup-aia cum o fo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
CHIFTELE DIN OREZ ASEZONATE CU CURRY