speli,cureti si tai legumele dupa preferinta.in uleiul incins pui legumele sa se caleasca pe foc mic si cand sunt pe jumatate patrunse pui orezul si stingi cu o ceasca de supa.amesteci adaugand rand pe rand si restul de supa.potrivesti gustul de sare si piper si acoperi orezul ca sa se umfle.il servesti simplu sau ca garnitura.
pofta mare!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro