Orez cu fructe la cuptor

de Beea in Prajituri, 14 Iul 2011 | 4749 vizualizari

 

Aceasta reteta mi se pare potrivita pentru persoanele carora le plac budincile, dar, in acelasi timp, nu vor sa adauge kg in plus consumandu-le.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de orez lung
  • 5 rondele de ananas
  • 2 nectarine/piersici
  • 1 pumn de nuci
  • Scortisoara
  • (Eu am folosit de data aceasta mere in loc de ananas, pentru ca nu am avut; dar iese mult mai gustos cu ananas)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu fructe la cuptor:

Se fierbe orezul in apa.

Intre timp, se taie fructele cubulete, iar nuca se toaca marunt. Dupa ce orezul a fiert, se amesteca impreuna cu fructele si scortisoara, iar deasupra se presara nuca. Dupa cum vedeti, nu mi s-a parut necesar zaharul, intrucat fructele isi vor lasa ele propria lor dulceata.

Se baga la cuptor, la foc potrivit, aprox. 20 de minute. Cand fructele s-au inmuiat si nuca s-a rumenit, se lasa la racit, dupa care se poate consuma cu placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu fructe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Rocsi 1

16.09.2013, 11:28

La multi ani!

Bunica 1

16.09.2013, 15:11

La multi ani!

- Andreea - 1

16.09.2013, 18:49

La multi ani !!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura "hora unirii"