Orez cu lapte

de Bunica in Prajituri, 2 Iul 2009 | 3168 vizualizari

 

Un preparat bun pentru dimineata sau ca desert.

 

INGREDIENTE

o punguta de orez(Scotti - Bob-cu Bob) 400ml. lapte 2 linguri de zahar 1 plic de zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

Eu nu am respectat indicatiile de pe cutie.


Am spalat orezul si l-am pus la fiert intr-o craticioara de 1l. cu apa cat sa acopere orezul de 2 degete si un praf de sare.L-am fiert circa 15 min. apoi am pus laptele.Am fiert la foc potrivit pana s-a fiert orezul,apoi am adaugat zaharul,zaharul vanilat si l-am fiert in continuare inca 10 min. Cand este fiert orezul se stinge focul si se acopera cratita cu un capac. Se serveste simplu sau cu dulceata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

02.07.2009, 11:11

Este prea devreme sau prea tarziu pentru voi?

Oana 1

17.11.2009, 18:38

Buni, chiar azi am facut orez cu lapte! Am ratat invitatia ta Eu scurg apa in care fierb orezul si apoi pun laptele cald, zaharul si zaharul vanilat. La final rad coaja de lamaie si pun putina scortisoara

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici la cuptor in stil australian