Orez cu legume

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 1606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • morcovi
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina
  • ceapa
  • ardei rosu
  • mazare
  • marar
  • 2 cuburi supa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Morcovii, ceapa, patrunjelu, pastarnacu, telina, ardei rosu se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare.


Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga: legumele de mai sus impreuna cu sare si piper si se aseaza pe foc. In timp ce legumele sunt pe foc adaugam si boabele de mazare.


Dupa ce legumele s-au muiat putin se adauga si orezul spalat bine. Se amesteca bine sa nu se prinda pana cand orezul isi schimba culoarea.


seaparat in alta cratita se pune apa la fiert in care adaugam 2 cuburi de supa.


cand orezul si-a schimbat culoarea adaugam din supa in care s-au topit cuburile, treptat cu un polonic.


Supa se adauga dinou imediat ce prima catitate de supa a fost absorbita in orez.


Se fierbe pe foc moderat si se amesteca des ca sa nu se prinda.


Noi am servit alaturi de pulpe de pui la gratar.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

16.04.2010, 14:23

o explozie de culori si de vitamine

mihaelar63 1

16.04.2010, 15:46

chiar mi-e dor de asa ceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi