Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac fisii si se pun peste amestecul de legume si se adaugaa din zeama in care au fiert pulpele.Se spala orezul[prefiert] si se pune peste amestecul de mai sus.Se mai fierbe vreo15 min.Se condimenteaza dupa gust.Spre sfarsit se adauga boia si patrunjel si un cubulet mic de unt
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro