OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2010 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare
  • 1 ardei rosu
  • o ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 morcovi
  • 200gr orez
  • 2 linguri boia
  • patrunjel
  • 2 pulpe pui
  • sare
  • vegeta
  • 2 cuburi gaina maggi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI:

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac fisii si se pun peste amestecul de legume si se adaugaa din zeama in care au fiert pulpele.Se spala orezul[prefiert] si se pune peste amestecul de mai sus.Se mai fierbe vreo15 min.Se condimenteaza dupa gust.Spre sfarsit se adauga boia si patrunjel si un cubulet mic de unt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bunica 1

09.01.2010, 03:36

Ce orez ai folosit ? Pare a fi " alunecos" ,asa cum ii place nepotului meu.

ela 1

09.01.2010, 06:25

BUNICA,este orez pt pilaf de la DERONI

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de spanac cu legume mixte