Rulada aurie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 2063 vizualizari

 

Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor, debutind cu aceasta reteta delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 6 oua
  • 250 grame de unt topit
  • un pahar (250) de faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • sare
  • piper negru (dupa gust)
  • hirtie pt copt
  • un prosop de in
  • Pentru implutura :
  • 400 gr brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras
  • marar proaspat ( dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aurie:

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.


Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena


Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .


Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute


Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.


Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.


Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aurie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ghimbir si cascaval