Orez cu legume si prosciutto

de xana in Mancaruri de legume, 23 Oct 2013 | 4098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr orez cu bobul lung
  • 4 felii prosciutto
  • 1 morcov
  • 1 conserva mica de porumb
  • 1 cana fasole fiarta
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 cana cascaval ras
  • 4-5 linguri parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si prosciutto:

Usturoiul taiat marunt se caleste in ulei de masline dar fara sa se rumeneasca, apoi se adauga orezul, sare si apa fierbinte(3 parti apa la 1 parte orez). Se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga morcovul taiat cubulete si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute sau pana cand scade apa si orezul este fiert.


Amestecam orezul fiert cu prosciutto taiat bucatele, porumbul, fasolea, cascavalul, smantana si oul batut, sare si piper si se pune totul intr-o tava. Se presoara parmezanul deasupra si se da la cuptor pentru 15-20 de minute la 200ºC pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

xana 1

25.10.2013, 15:19

Multumesc, Laura!

cristeena20 1

11.06.2014, 11:45

Vai ce buna e!!!!! o idee super faina!!

xana 1

11.06.2014, 12:11

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la cuptor