Orez cu mix de cirnati si midii

de -tony- in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 150 gr midii
  • 200 gr cirnati porc
  • 100 gr pancetta
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa mica
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 tija telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu mix de cirnati si midii:

Legumele se spala si se curata.


Morcovul se da prin razatoare.


Ceapa se toaca marunt.


Ardeiul,dovlecelul si telina se taie julien.


Intr-o tigaie se pune la calit ceapa,usturoiul strivit, cirnatii si midiile curatate si pancetta.


Cind s-au calit se adauga restul de legume.


Se lasa 5 minute la foc potrivit.


Se adauga 1/2 pahar cu apa ,se acopera si se lasa pina scade.


Se potriveste de sare si piper.


Intre timp fierbem orezul cu un cub de knorr.


Cind orezul este gata se aseaza pe farfurie si se pune deasupra sosul impreuna cu rosiile cherry taiate in patru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu mix de cirnati si midii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (5)

iri_iri 1

29.11.2012, 19:50

Sim0na 1

29.11.2012, 20:40

MonaMimi 1

29.11.2012, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Varză a-la-Cluj in vas de lut