Orez cu pesmet si zahar

de Crista_Luca in Dulciuri, 9 Oct 2010 | 3924 vizualizari

 

este o reteta combinata de mine, =)) , mi-a mai ramas pesmet prajit de la galustele de cartofi ....... Si de fapt macaroanele se papa cu pesmet prajit si zahar ..... tata facea deseori cand eram mai mica .....

 

INGREDIENTE

  • orez
  • unt
  • pesmet
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pesmet si zahar:

Se fierbe orezul.


Intre timp se pune intr-o tigaie de teflon putin unt si pesmet sa se prajeasca .


Cand orezul este fiert se amesteca cu pesmetul si se presara zahar pudra.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

este ca si un fel de desert .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pesmet si zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

09.10.2010, 21:00

este f bun madi .... , dar macaroane cu pesmet si zahar ..sunt parca mai bune ...

La Ancuta 1

09.10.2010, 21:29

si noi facem paste cu pesmet si zahar si cu putina nuca. Foarte bun.

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:37

mersi postavaru , data viitoare voi face doar cu nuca, nu am mancat de mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos