Orez cu spanac si pui

de aziz in Pui, 4 Feb 2011 | 6303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 500 gr spanac
  • 1 pahar orez basmatti
  • un morcov
  • o ceapa
  • o lingura supa instant
  • usturoi
  • sare piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu spanac si pui:

calim ceapa taiata cubulete impreuna cu morcovul dat pe razatoare si pieptul de pui cubulete.spanacul il fierbem pe baie de abur si-l tocam marunt .adaugam spanacul cepei morcovului ci pieptului de pui si adaugam usturoiul +condimentele .calim impreuna citeva minute si adaugam 2 cani de apa fierbinte lasam sa dea citeva clocote bune dupa care adaugam orezul care a fost pus la inmuiat in prealabil in apa fierbinte.lasam la fiert pina se absoarbe supa lasam capacul pe oala si acoperim cu un prosop ud pentru inca 20 minute.cind fierbem orezul flacara aragazului trebuie sa fie la mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

aziz 1

05.02.2011, 10:08

kamy 1

06.02.2011, 23:01

sti ca-mi place orezul asa ca

aziz 1

10.02.2011, 09:14

kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu