Orez prajit cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2012 | 1837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 400 g orez fiert
  • 6-8 fire de ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 3 linguri de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu ou:

Orezul il fierbem in apa cu sare.


Batem ouale bine cu un praf de sare, adaugam firele de ceapa taiate.


Intr-o tigaie incalzim uleiul, adaugam ouale si amestecam usor, adaugam orezul fiert si amestecam pana cand ouale sunt bucati mici. Adaugam rosia tocata marunt si mai lasam pe foc cca 1-2 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

25.06.2012, 09:13

Alinutza80 1

25.06.2012, 13:42

bun

Lau 1

25.06.2012, 15:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu peste