Orez prajit cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2012 | 1695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 400 g orez fiert
  • 6-8 fire de ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 3 linguri de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu ou:

Orezul il fierbem in apa cu sare.

Batem ouale bine cu un praf de sare, adaugam firele de ceapa taiate.

Intr-o tigaie incalzim uleiul, adaugam ouale si amestecam usor, adaugam orezul fiert si amestecam pana cand ouale sunt bucati mici. Adaugam rosia tocata marunt si mai lasam pe foc cca 1-2 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

25.06.2012, 09:13

Alinutza80 1

25.06.2012, 13:42

bun

Lau 1

25.06.2012, 15:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!