Orez Prajit - Reteta de baza

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2010 | 5431 vizualizari

 

De cand am descoperit ca il pot face acasa nu-i mai duc lipsa celui din restaurant.Aceasta e reteta de baza,multe alte ingrediente se pot adauga,pe care le gasesti la optional.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ardei gras,taiat cubulete
  • 2 cepe verzi,taiata
  • 3 oua
  • 3 linguri sos de soia,daca e light,daca nu mai putin
  • 2 cani de orez fiert,e mai bine daca e numai aproape facut
  • ulei de susan,ptr gust
  • Optional: ghimbir proaspat,usturoi,morcov,ardei iute,coriandru proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez Prajit - Reteta de baza:

Adauga uleiul intr-o tigaie si cand e fierbinte adauga ardeii si ceapa verde.

Adauga ouale si amesteca,sa fie bucati.

Adauga orezul si sosul de soia,amestecand cam 2 minute.

Chiar inainte de a o lua de pe foc adauga uleiul de susan,altfel isi pierde aroma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez Prajit - Reteta de baza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

lia maria 1

12.11.2010, 11:01

super imi place reteta asta si am s-o incerc

kamy 1

12.11.2010, 11:22

ce-i cu orez imi place 5f

Corinuta 1

12.11.2010, 14:03

Bun-bunut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit