Orez salbatic cu ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de post, 16 Iul 2011 | 3000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr.orez (eu am masurat cu cana)
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 150 gr.ciuperci proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu ciuperci:

Toate legumele se taie in cuburi si ciupercile le taiem in patru apoi le punem la calit intr-o cratita cu cele 3 linguri cu ulei.


Orezul il trecem printr-un jet de apa si-l punem peste legume; il lasam circa 5 minute si apoi cu cana cu care am masurat orezul am pus si apa fierbinte peste orezul cu legume si ciuperci;


precizez insa ca am pus 2 cani si jumatate de apa.


Il lasam sa scada apa si orezul este gata.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

horia 1

26.07.2011, 21:25

imi place cum arata,dar ce fel de orez este asta?n-am auzit de el pana acum!

mamaieelena 1

27.07.2011, 00:28

aceasta este denumirea orezului care este un amestec de diferite sorturi de orez acesta care eu l-am folosit are 3 sorturi este f bun

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:38

bun, bun..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci