Orez salbatic cu legume

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 9830 vizualizari

 

In ciuda denumirii, orezul salbatic nu este orez propriu-zis, ci semintele unei plante salbatice din America de Nord care nu are nici o legatura cu orezul.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 50 ml ulei masline
  • mix de legume congelate
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu legume:

  • Fierbem orezul aprox 20 min.
  • Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele adaugam orezul fiert si scurs bine de apa. Condimentam si lasam cam 10 min sa se intrepatrunda bine toate aromele.
  • Am servit cu pastrav la cuptor. O bunatate!

    Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu legume" nu uita sa-i faci un review.

    RETETA IN IMAGINI

    COMENTARII (5)

    Teo 1

    31.01.2010, 18:00

    intai si intai platoul imi place, apoi si continutul!

    Bucataria_Portocalie 1

    31.01.2010, 18:53

    Si mie mi-a placut mult platoul!

    marcelas 1

    31.01.2010, 19:53

    Minunat.

    COMENTEAZA

    SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
    Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
    Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
    Eroare!
    Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
    Atentie!
    Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
    Atentie!
    Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

    Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

    Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
    Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
    Cele mai

    Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

    Tort cu dulceata de trandafiri

    pe 24.05 la 21:43

    Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

    pe 21.05 la 19:34

    Scarita de porc/ Ribs la cuptor

    pe 19.05 la 16:58

    Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

    pe 19.05 la 16:48

    TOP
    utilizatori

    Rocsi

    3556 puncte

    Constelatialeu

    2279 puncte

    Catalina L

    2251 puncte

    oanapl

    1522 puncte

     Merisor

    1400 puncte

    CONTACT

    Contact

    Bucataras.ro
    [email protected]

    RETETA RECOMANDATA
    Placinta aperitiv cu sunca si cascaval