Orez salbatic cu legume

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 6248 vizualizari

 

In ciuda denumirii, orezul salbatic nu este orez propriu-zis, ci semintele unei plante salbatice din America de Nord care nu are nici o legatura cu orezul.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 50 ml ulei masline
  • mix de legume congelate
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu legume:

  • Fierbem orezul aprox 20 min.

  • Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele adaugam orezul fiert si scurs bine de apa. Condimentam si lasam cam 10 min sa se intrepatrunda bine toate aromele.

  • Am servit cu pastrav la cuptor. O bunatate!

     
    Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu legume" nu uita sa-i faci un review.

    RETETA IN IMAGINI

    Recomandari electrocasnice

    Panini Maker

    - 20 %
    249.99 lei
    199.99 lei

    Blender Monterrey White

    - 33 %
    299.99 lei
    199.99 lei

    COMENTARII (5)

    Teo 1

    31.01.2010, 18:00

    intai si intai platoul imi place, apoi si continutul!

    Bucataria_Portocalie 1

    31.01.2010, 18:53

    Si mie mi-a placut mult platoul!

    marcelas 1

    31.01.2010, 19:53

    Minunat.

    COMENTEAZA

    Portia de lumina

    Cer variabil

    Cer variabil

    „Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

    Mai aveti lumina?

    Mai aveti lumina?

    „Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

    SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

    Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
    Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
    Eroare!
    Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
    Atentie!
    Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

    Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

    La Multi Ani,
    Sărbătoriților de astăzi

    TOP
    utilizatori

    Camelya

    10330 puncte

    oanapl

    8720 puncte

    RODIMUR

    7960 puncte

    Rocsi

    7390 puncte

    mirela0911

    6580 puncte

    CONTACT

    Contact

    Bucataras.ro
    hello@bucataras.ro

    Aperitiv cartofi in crusta de malai
    • 17

      S

    • 18

      D

    • 19

      L

    • 20

      MA

    • 21

      MI

    • 22

      J

    • 23

      V

    Cele mai

    Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

    RETETA RECOMANDATA
    Cabanos in aluat