Ostropel cu muschi de porc

de Rocsi in Porc, 24 Sep 2011 | 19054 vizualizari

 

Imi era dor de un ostropel.De obicei il fac de pui,dar de data aceasta am ales un muschiulet de porc.Ce sa va zic mi-a placut la nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc dezosat si degresat
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 lingura pasta de rosii cu telina(eu am facuta in casa,dar puteti inlocui cu pasta de tomate,doar puneti mai putina )
  • patrunjel verde
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu muschi de porc:

Luam muschiuletul si il spalam,il stergem cu un prosopel de bucatarie curat si il taiem bucati.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

Rosia o curatam de coaja si o taiem bucatele.

Ardeiul kapia il curatam de seminte si il facem cubulete.

Morcovul il radem de coaja,il spalam si il taiem rondele.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Adaugam bucatile de carne si le rumenim foarte putin pe toate partile.

Adaugam vreo 3 cani de apa .

Cand incepe sa fiarba spumam carnea.

Apoi punem toate legumele taiate,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Faina o desfacem in putina apa.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Patrunjelul il spalam bine si il tocam marunt.

Cand carnea este bine facuta punem pasta de rosii ,apoi faina desfacuta,dar o trecem prin sita si amestecam energic pentru a nu se forma cocoloase.

Condimentam dupa gust cu sare , piper si boiaua de ardei.

Mai dam cateva clocote,apoi inchidem focul si dam drumul usturoiului.

Invartim putin in oala ,deasupra presaram si patrunjelul verde si acoperim cu capacul,pentru ca aroma de usturoi si cea de verdeata sa patrunda bine de tot ostropelul.

Se serveste cu o salata sau muraturi,chiar si cu o mamaliguta calda!!!

 

 

TIPS-URI

1

Il puteti lasa sa scada mai mult daca nu va place cu prea mult sos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet la cuptor