Ostropel de fasole verde

de -Licurici- in Mancaruri de post, 28 Iul 2017 | 1048 vizualizari

 

O mancare tare gustoasa, care se prepara rapid si merge perfect vara. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 3 cepe mici
  • 2 capatani mici de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de fasole verde:

Se pune apa la fiert.


Intre timp, se spala fasolea, se curata de capete si se rupe in doua.


Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa sa fiarba, pana se inmoaie.


Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2 linguri de ulei cu apa, apoi se adauga fasolea, sare si putina apa.


Intr-un castron, se prepara usturoiul pisat cu sare si o lingura de otet, apoi se adauga peste fasole.


Se gusta. Daca este nevoie, se mai aduga sare sau otet.


La final, se adauga patrunjel tocat.


 

TIPS-URI

1

 Usturoi se pune dupa gust, eu am folosit usturoi de la tara si imi place mai mult. Daca se opteaza pentru cel cumparat (mare), se pune mai putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

29.07.2017, 09:02

Bun!

Gherca Daniela 1

29.07.2017, 18:52

Valclaudia 1

14.08.2017, 10:11

ce-mi place cu mult usturoi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta de post