Ostropel de iarna

de ralu_ca in Pui, 17 Noi 2013 | 4401 vizualizari

 

o adevarata nebunie !

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 500 g ardei copti
  • 3 cepe
  • 800 g rosii in bulion
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 lingurite sare
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de iarna:

Pulpele le-am spalat si le-am prajit in ulei pe ambele parti pe jumatate si le scoatem deoparte. Usturoiul l-am pisat si cu sare l-am frecat si cu ulei pana devine o pasta cemoasa. Apoi am turnat apa si am obtinut uleiul. Ardeii copti, ceapa si rosiile se feliaza. Patrunjelul verde l-am tocat. In uleiul ramas am calit ceapa cateva minute (2-3 min) apoi am adaugat ardeiul si rosiile si am mai lasat approx 5 minute la calit. Pulpele prajite le-am asezat intr-o tava ( un vas ceramic e mai potrivit ) in care am rasturnat legumele calite. Am condimentat cu cimbru, boia si sare si pe deasupra am turnat mujdeiul si patrunjelul tocat. Tava am acoperit-o cu folie aluminiu si am introdus la cuptorul incalzit approx 50 minute.

 

TIPS-URI

1

foarte buna combinatia cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alexandra Burz 1

17.11.2013, 20:18

foarte bun

Corinuta 1

17.11.2013, 20:24

o papica tare buna!

diaconta 1

18.11.2013, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA