Ostropel de macrou

de MyFancyCake in Peste, 23 Mar 2012 | 7015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou proaspat (puteti folosi si congelat),
  • 1 cana suc de rosii,
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 catei de usturoi,
  • cimbru,
  • amestec de verdeturi italiene,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de macrou:

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un vas yena uns cu ulei de masline turnam sosul si asezam pestele deasupra. Dam la cuptor 15 minute, apoi intoarcem pestele si mai lasam 15 minute.

Servim cu mamaliga si sos de usturoi sau cu o garnitura de legume pregatite la abur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de macrou" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

12.08.2012, 08:04

bun bun

Denissa 1

12.08.2012, 08:23

La multi ani!

Rocsi 1

12.08.2012, 10:55

la multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos picant