Ostropel de porc cu afumatura

de alilianaa in Porc, 22 Ian 2013 | 2446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 250 g afumatura( bacon am folosit eu)
  • 2 cepe
  • o lingurita de unt
  • 2 foi dafin
  • cate un varf de lingurita de boia de ardei dulce, piper, cimbru, condiment friptura Kotanyi
  • 400 g suc de rosii
  • sare dupa gust
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de porc cu afumatura:

Carnea a fost spalata si portionata, ceapa curatata si taiata marunt. Intr-o tigaie am pus untul la incins, am adaugat carnea de porc  pe care am prajit-o foarte putin. Am scos carnea, si am adaugat( in aceeasi cratita in care am sotat si carnea), ceapa si baconul Cand acestea s-au calit pe jumatatea, am adaugat carnea de porc prajita anterior, am pus condimentele, sare dupa gust. Am completat cu apa. A fiert la foc potrivit cca 25 minute. Cand carnea a fost patrunsa in intregime, am adaugat sucul de rosii, 2-3 graunti de usturoi si verdeturile. Se mai lasa pe foc cca 5-6 minute. 

Se serveste cu mamaliga calda!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de porc cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

alilianaa 1

23.01.2013, 13:05

Ica, Rapsody, Lavinia, Dia, Eduard

alilianaa 1

23.01.2013, 13:06

E o mancare pe care o fac cu placere pentru ca se face usor, e simpla si gustoasa. O servim cu mamaliguta calda dar e bataie mare cu mamaliga rece.

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:34

ce apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!