Ostropel de porc cu afumatura

de alilianaa in Porc, 22 Ian 2013 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 250 g afumatura( bacon am folosit eu)
  • 2 cepe
  • o lingurita de unt
  • 2 foi dafin
  • cate un varf de lingurita de boia de ardei dulce, piper, cimbru, condiment friptura Kotanyi
  • 400 g suc de rosii
  • sare dupa gust
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de porc cu afumatura:

Carnea a fost spalata si portionata, ceapa curatata si taiata marunt. Intr-o tigaie am pus untul la incins, am adaugat carnea de porc pe care am prajit-o foarte putin. Am scos carnea, si am adaugat( in aceeasi cratita in care am sotat si carnea), ceapa si baconul Cand acestea s-au calit pe jumatatea, am adaugat carnea de porc prajita anterior, am pus condimentele, sare dupa gust. Am completat cu apa. A fiert la foc potrivit cca 25 minute. Cand carnea a fost patrunsa in intregime, am adaugat sucul de rosii, 2-3 graunti de usturoi si verdeturile. Se mai lasa pe foc cca 5-6 minute.


Se serveste cu mamaliga calda!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de porc cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

alilianaa 1

23.01.2013, 13:05

Ica, Rapsody, Lavinia, Dia, Eduard

alilianaa 1

23.01.2013, 13:06

E o mancare pe care o fac cu placere pentru ca se face usor, e simpla si gustoasa. O servim cu mamaliguta calda dar e bataie mare cu mamaliga rece.

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:34

ce apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Racituri (cotoroage in grai Banatean)