Ostropel de pui cu galuste

de adasev12 in Pui, 27 Sep 2011 | 7166 vizualizari

 

o combinatie intre ostropel si gulas...destul de reusita....

 

INGREDIENTE

  • 4  pulpe de pui
  • o ceapa
  • un ardei mai mic
  • 2 rosii proaspete sau din conserva ( eu din conserva am avut doar)
  • 2-3catei de usturoi
  • sare, piper cimbru, marar, busuioc
  • o lg smantana pt gatit
  • 2 lg bulion
  • 3 lg ulei de masline
  • un ou , o lg de ulei si faina pt galuste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu galuste:

Carnita se pune la prajit in ulei de masline fierbinte, pe toate partile, apoi se scoate pe o farfurie.


In uleiul din tigaie se calesc apoi ceapa si ardeiul tocate, apoi se adauga rosiile tocate si se mai alsa doua trei clocote.


Se ia de pe foc vreo 3-4 min apoi se trece prin blender aceasta compozitie sa devina pasta.


Se pune carnea inapoi in tigaie apoi se adauga sosul , se pune bulionul, cimbru si marar uscat, putin busuioc verde , se potriveste de sare si se adauga o canita de apa.


Se pune si usturoiul pisat si se lasa carnea la fiert.


La sfarsit cand e gata papita se adauga o lg de smantana pt gatit ( de aia dulce, nu acra...).


Galustele se fac separat dintr-un ou batut bine cu o lg de ulei si faina cat cuprinde ca sa iasa ca o ciulama groasa.


Se pune un vas cu apa la fiert si cand clocoteste se ia cu o lg din compozitie si se fac galuste care se fierb bine de tot.


Se transfera apoi in mancare.


Deasupra la servit se poate adauga patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

03.10.2011, 08:35

bun

mamaieelena 1

04.10.2011, 18:56

adasev12 1

09.10.2011, 10:45

sufletista, mamaie...multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu pui si smantana