Ostropel din pulpe de pui

de Andreea Caroline in Pui, 7 Apr 2014 | 3606 vizualizari

 

E prima oara cand il pregatesc si am fost foarte multumita de rezultat.Delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • ulei ( pentru prajit )
  • 350 ml suc de rosii
  • 1\2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpe de pui:

Pulpele le spalam,le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.


Cand au fiert,le scurgem de apa si le inlaturam pielita.


Punem ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pulpele pe ambele parti .


Scoatem pulpele intr-o farfurie ,acoperim,iar in uleiul in care acestea s-au prajit punem ceapa curatata,spalata si tocata marunt si morcovul curatat si taiat rondele.


Lasam sa se caleasca la foc potrivit.Adaugam inapoi in tigaie pulpele ,sucul de rosii,vinul si sare dupa gust.


Acoperim tigaia si lasam la foc mic pentru 20-25 minute.


Adaugam usturoiul curatat si feliat,piper si cimbru si lasam in contiuare la foc mic pentru inca 10-15 minute.


Spre final presaram patrunjelul spalat si tocat fin.


Se serveste cald cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

La ostropel pulpele pot fi inlocuite cu un pui mai mic sau cu piept de pui.

2

Nu este obligatorie fierberea pulpelor inainte de a fi prajite,asa procedez eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Andreea Caroline 1

04.08.2014, 09:28

Multumesc

Andreea Baraboi 1

17.09.2014, 15:57

super <3

Andreea Caroline 1

17.09.2014, 18:53

Andreea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pui Valdostana