Ostropel din pulpe de pui

de - Andreea - in Pui, 7 Apr 2014 | 4104 vizualizari

 

E prima oara cand il pregatesc si am fost foarte multumita de rezultat.Delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • ulei ( pentru prajit )
  • 350 ml suc de rosii
  • 1\2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpe de pui:

Pulpele le spalam,le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.


Cand au fiert,le scurgem de apa si le inlaturam pielita.


Punem ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pulpele pe ambele parti .


Scoatem pulpele intr-o farfurie ,acoperim,iar in uleiul in care acestea s-au prajit punem ceapa curatata,spalata si tocata marunt si morcovul curatat si taiat rondele.


Lasam sa se caleasca la foc potrivit.Adaugam inapoi in tigaie pulpele ,sucul de rosii,vinul si sare dupa gust.


Acoperim tigaia si lasam la foc mic pentru 20-25 minute.


Adaugam usturoiul curatat si feliat,piper si cimbru si lasam in contiuare la foc mic pentru inca 10-15 minute.


Spre final presaram patrunjelul spalat si tocat fin.


Se serveste cald cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

La ostropel pulpele pot fi inlocuite cu un pui mai mic sau cu piept de pui.

2

Nu este obligatorie fierberea pulpelor inainte de a fi prajite,asa procedez eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

04.08.2014, 09:28

Multumesc

Andreea Baraboi 1

17.09.2014, 15:57

super <3

- Andreea - 1

17.09.2014, 18:53

Andreea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu portocale