Otet de zmeura

de mihaelar63 in Conserve, 24 Oct 2014 | 5921 vizualizari

 

Otetul acesta aromatizat te duce cu gandul la salate dichisite [ca aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/salata-santos-silva-47442.html] la marinate pentru fripturi. De mult timp il doream. Cum am gasit zmeura la piata acum doua saptamani mi-am pus dorinta in aplicare. Nu am aruncat nici zmeura ramasa, am pus-o intr-un borcan [la iarna o vad langa o friptura de vanat sau vita]. Trebuie sa mai etichetez borcanul sa nu se dea la el careva din familie ca prea bine arata. Otetul de zmeura cu o culoare minunata mai poate fi folosit la clatirea parului dupa spalare. Ce, bunicile noastre aveau balsam?

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zmeura
  • 2 cani otet din vin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Otet de zmeura:

Zmeura se pune intr-un borcan mare cu otetul deasupra .

Acoperiti borcanul si lasati la un loc calduros [ eu l-am pus in geamul de la bucatarie unde il amiram zilnic ].

Lasati sa se macereze doua saptamani .

Scurgeti zeama rubinie cu ajutorul unei site . Puneti intr-o sticluta si etichetati .

Nu aruncati zmeura ramasa . Se pune intr-un borcan , etichetat .Va folosi la sosuri pentru vanat sau carne rosie .

TIPS-URI

1

Folositi otetul de zmeura la salate , salate cu fructe , marinarea carnurilor , sosuri pentru carne rosie sau de vanat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Otet de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

26.10.2014, 08:57

minunat

dantes 1

26.10.2014, 11:20

Interesant

Bya Ralu 1

26.10.2014, 18:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de prepelita murate