Ardei bulgaresti in otet

de Sim0na in Conserve, 23 Oct 2012 | 11261 vizualizari

 

Sursa: http://iulianaflorentina.blogspot.ro/2012/08/ardei-bulgaresti-in-otet.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti bulgaresti
  • 350 ml otet de vin
  • 700 ml apa
  • 1 lingura rasa sare gronjoasa
  • 1 lingurita zahar
  • 4 frunze de dafin
  • boabe piper
  • boabe mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresti in otet:

Am spalat ardeii, apoi i-am asezat in borcane, asezandu-i usor pentru a nu-i rupe. In prealabil, pe fundul fiecarui borcan am asezat cate un ardei chilli, pentru a-i iuti si pe ceilalti.


Intr-un vas am pus apa, otetul, sarea, zaharul, boabele de piper si boabele de mustar. Am lasat amestecul pe foc pana a inceput sa clocoteasca, apoi l-am turant fierbinte, peste ardeii. Am infiletat, iar borcanele le-am infasurat intr-o patura si le-am lasat pana a doua zi, cand i-am depozitat in camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

23.10.2012, 20:48

Daca gasesc maine ardei, pun si eu ,
Imi plac mult ardeii iuti.

adry88 1

23.10.2012, 22:20

lilik 1

24.10.2012, 18:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ardei pentru umplut la congelator