Conserva BIO de fasole verde in suc de rosii, pentru iarna

de Brindusa in Conserve, 19 Iul 2010 | 14406 vizualizari

 

Eu nu folosesc la conservare nici un fel de chimicale. In reteta aceasta fasolea se pastreaza foarte bine, chiar si 2 ani. Atat fasolea, cat si rosiile le am din gradina. Asa sunt sigura ca sunt BIO. Va avertizez ca ingredientele sunt destul de aproximative, caci n-am stat sa cantaresc ce am adunat din gradina :D

 

INGREDIENTE

  • 4 kg fasole
  • 2 l suc de rosii proaspat facut
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva BIO de fasole verde in suc de rosii, pentru iarna:

1. Curata fasolea de capete si eventuala "ata". Daca e prea lunga, rupe-o in bucati


2. Pune o oala cu multa apa (cam 8 l) la fiert


3. Cand apa fierbe, pune fasolea si fierbe-o putin, pana devine mai moale si flexibila


4. Strecoara bine fasolea si las-o sa se raceasca putin


5. Pune fasolea in borcane, indesand cat poti de multa


6. Umple borcanele cu suc de rosii si insurubeaza bine capacul


7. Pe fundul unei cratite foarte mari pune un strat de ziare. Pune borcanele inauntru, unul langa altul. Toarna apa cat sa acopere 2/3 din borcane. Acopera borcanele cu un capac mare sau un strat de ziare.


8. Pune cratita la fiert. Fierbe 1 ora din momentul in care apa a inceput sa fiarba


9. Lasa borcanele la racit in cratita pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva BIO de fasole verde in suc de rosii, pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lia maria 1

29.07.2010, 17:49

Brandusa multumesc pentru reteta am executat-o la iarna am sa-ti spun cum e la gust bineinteles

Oana 1

30.07.2010, 20:03

Ce bine arata, absolut delicioasa Vreau si euuuu

Panacris 1

10.08.2013, 16:23

Direct la favorite! Acum se prepară!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde (pastai) pentru iarna