"Dulceata" de ardei iute

de Sim0na in Conserve, 31 Oct 2012 | 9217 vizualizari

 

Sursa: http://alexandra-bucatariamea.blogspot.ro/2012/09/dulceata-de-ardei-iute-gem-de-piscos.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g ardei iute
  • 300 g zahar
  • 300 ml otet de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Dulceata" de ardei iute:

Pregatita cu manusi in maini, am curatat ardeii, eliminand semintele si cutoarele. Ardeii curatati i-am pus in blender si i-am maruntit – nu i-am facut chiar pasta ptr ca am vrut sa simtim bucati de pulpa. Otetul si zaharul le-am pus la fiert, iar cand zaharul s-a topit, am adaugat ardeii tocati. Am lasat sa fiarba cca 40 minute, apoi am pus dulceata in borcane sterilizate. Am incins cuptorul la 100 grade, si am dat borcanelele la cuptor pentru inca vreo 30 minute. Dupa aceasta perioada, borcanele le-am pus intr-o patura si le-am lasat pana a doua zi.


Mie mi-au iesit 2 borcanele de 250 g.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Dulceata" de ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

31.10.2012, 20:50

Miuta, este ceva dulce si iute in acelasi timp! Merita incercat, mai ales ca nu necesita nici timp prea mult si nici produse.
Eduard,

Panacris 1

04.12.2012, 11:17

, multumesc ptr inspiratie Recunosc ca am vazut prima oara retate pe blog

Sim0na 1

04.12.2012, 15:27

Cris, ma bucur ca te-am inspirat.. desi nu-i meritul meu, ptr ca si eu la randul meu am luat reteta din alt blog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iute cu stafide si merisoare