"Dulceata" de ardei iute

de Sim0na in Conserve, 31 Oct 2012 | 8786 vizualizari

 

Sursa: http://alexandra-bucatariamea.blogspot.ro/2012/09/dulceata-de-ardei-iute-gem-de-piscos.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g ardei iute
  • 300 g zahar
  • 300 ml otet de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Dulceata" de ardei iute:

Pregatita cu manusi in maini, am curatat ardeii, eliminand semintele si cutoarele. Ardeii curatati i-am pus in blender si i-am maruntit – nu i-am facut chiar pasta ptr ca am vrut sa simtim bucati de pulpa. Otetul si zaharul le-am pus la fiert, iar cand zaharul s-a topit, am adaugat ardeii tocati. Am lasat sa fiarba cca 40 minute, apoi am pus dulceata in borcane sterilizate. Am incins cuptorul la 100 grade, si am dat borcanelele la cuptor pentru inca vreo 30 minute. Dupa aceasta perioada, borcanele le-am pus intr-o patura si le-am lasat pana a doua zi.


Mie mi-au iesit 2 borcanele de 250 g.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Dulceata" de ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

31.10.2012, 20:50

Miuta, este ceva dulce si iute in acelasi timp! Merita incercat, mai ales ca nu necesita nici timp prea mult si nici produse.
Eduard,

Panacris 1

04.12.2012, 11:17

, multumesc ptr inspiratie Recunosc ca am vazut prima oara retate pe blog

Sim0na 1

04.12.2012, 15:27

Cris, ma bucur ca te-am inspirat.. desi nu-i meritul meu, ptr ca si eu la randul meu am luat reteta din alt blog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de ardei iute