Salata de gogonele verzi la borcan

de Ksenya in Conserve, 13 Oct 2021 | 512 vizualizari

 

O salata ce isi face loc cu succes pe masa.
Va indemn s-o incercati mai ales ca este sezonul gogonelelor.
Din cantitatea de mai jos rezulta 5 borcane de 720g
 

 

INGREDIENTE

  • 1500 g gogonele verzi taiate felii
  • 500 g gogosari taiati julienne
  • 600 g morcov curatat si dat prin razatoarea mare sau taiat julienne
  • 4 cepe curatate si taiate solzisori
  • 2 linguri fara varf sare
  • 3 linguri fara varf zahar
  • 3 linguri otet 9%
  • 3-4 linguri ulei.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de gogonele verzi la borcan:

Intr-o oala incapatoare, adaugati toate legumele taiate, adaugati zaharul si sarea si lasati 2-3 ore, amestecand de cateva ori.

Inainte de a o pune pe flacara, adaugati uleiul, amestecati si, din momentul fierberii, 35 de minute o fierbeti la foc potrivit. Amestecati din cand in cand.

La final adaugati otetul, amestecati si mai fierbeti 2-3 minute.

Umpleti imediat borcanele sterilizate cu salata, infiletati bine cu capace la fel sterilizate. Intoarceti borcanele cu capacul in jos, acoperiti cu patura si lasati-le acolo pana s-au racit complet.

TIPS-URI

1

Nu fierbeti mai mult salata riscati sa terciuiasca

2

La servire, puteti stropi cu un pic de ulei

3

Daca doriti mai picanta, puteti sa adaugati un ardei iute sau doi, cum va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de gogonele verzi la borcan" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Muraturi din gogonele cherry