Ou de ciocolata cu capsuni

de Andreea Caroline in Dulciuri, 1 Mai 2016 | 549 vizualizari

 

''Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de ciocolata mare (240 gr )
  • 300 gr capsuni
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • nesquik
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou de ciocolata cu capsuni:

Capsunile se spala si se sterg cu un servet de hartie. Lasam 6 capsuni indregi iar restul le taiem cuburi mici si le punem intr-un bol presarate cu zahar. Cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sunt capsunile.


Separat frisca lichida o mixam la viteza maxima pana devine tare si intors bolul, frisca nu va cadea.


O parte din capsunile cuburi le amestecam usor cu frisca.


Oul de ciocolata il impartim in doua parti, cu grija pentru a nu-l rupe .


Fiecare jumatate o umplem cu frisca si capsuni si ornam cu restul de capsuni cuburi, capsunile intregi si presaram nesquik.


Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou de ciocolata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:35

Andreea Caroline 1

04.05.2016, 10:45

Anca

Andreea Caroline 1

04.05.2016, 10:46

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos si delicios