Ou invelit in somon afumat si sos de branza

de laylalala in Somon, 24 Aug 2010 | 6918 vizualizari

COMENTARII (7)

Julie 1

24.08.2010, 21:59

Yamy!

Teo 1

24.08.2010, 22:19

agera bucatareasa !

jolygina 1

24.08.2010, 22:27

mmm ce bun

laura 1

24.08.2010, 22:40

ooooooo, mai bine nu ma uit la poze..... cum sunt Herbes de Provence? cam cu ce se aseamana sau ce contin predominant?

Adinuta 1

25.08.2010, 00:07

frumoasa reteta si prezentarea la fel

laylalala 1

25.08.2010, 13:17

Herbes de Provence e un amestec de ierbuti aromatice (cimbru, fenicul, busuioc, rozmarin, maghiran, lavanda si alte arome)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:38

Nota 20!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inele de somon cu garnitura de orez