Oua cu branza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 1740 vizualizari

 

De la mama mea am invatat aceasta reteta .
Ea a fost bucatareasa la cantina Rituala din Cluj si acolo se gatea des acest aperitiv .
Este rapid de facut si foarte gustos si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte
  • 100gr. telemea
  • un ou pentru maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu branza:

Se fierb oule , intre timp facem maioneza , amestecam maioneza cu smantana dupa gust , sare si piper .


Curatam oule si le dam prin razatoare .


Razuim si telemeaua .


Presaram piper si sare dupa gust si punem intr-un bol un strat de telemea , un strat ou razuit si tot asa pana se umple bolul .


Daca dorim punem un strat de smantana peste compozitie.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

05.03.2014, 18:15

delia64 1

05.03.2014, 19:36

Tiza mea draga !!!

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion