Oua cu branza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 2098 vizualizari

 

De la mama mea am invatat aceasta reteta .
Ea a fost bucatareasa la cantina Rituala din Cluj si acolo se gatea des acest aperitiv .
Este rapid de facut si foarte gustos si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte
  • 100gr. telemea
  • un ou pentru maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu branza:

Se fierb oule , intre timp facem maioneza , amestecam maioneza cu smantana dupa gust , sare si piper .


Curatam oule si le dam prin razatoare .


Razuim si telemeaua .


Presaram piper si sare dupa gust si punem intr-un bol un strat de telemea , un strat ou razuit si tot asa pana se umple bolul .


Daca dorim punem un strat de smantana peste compozitie.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

05.03.2014, 18:15

delia64 1

05.03.2014, 19:36

Tiza mea draga !!!

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv a la Vasi