Oua cu sos de ton

de -Licurici- in Ton, 22 Iun 2015 | 3984 vizualizari

 

De mult timp am vazut reteta intr-o revista si am tot "pornit" s-o fac, dar intotdeauna am preferat sa pregatesc altceva. Azi i-a venit si ei randul si nu-mi pare rau :) ...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • o conserva de ton (185g)
  • 50g masline verzi
  • o jumatate de ceapa noua
  • 2 linguri de vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • maioneza (un galbenus, o jumatate de lingurita mustar, o lingurita zeama de lamaie, sare si ulei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu sos de ton:

  1. Am pus ouale la fier si m-am apucat de maioneza (am facut aproape un castron mai mic).
  2. Tonul l-am scurs de uleiul din conserva si l-am pus in Chopper impreuna cu maslinele si ceapa tocata marunt, am daugat 2 linguri de ulei, 2 linguri de vin de tara si am amestecat pana s-a facut pasta.
  3. Ouale le-am taiat in jumatati si le-am asezat in farfurie.
  4. Am amestecat maioneza cu pasta de ton, apoi am pus sosul rezultat peste jumatatile de oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu sos de ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ton in sos de rosii