Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 11002 vizualizari

 

Intr-una din zilele trecute, vine sotul de la servici cu niste hartii si-mi spune:"Uite ce vreau sa fac de Paste!". Iau hartiile, le studiez si-i spun: "Treaba ta, dar le faci singur, ca eu am alta treaba!" Zis si facut. Asa ca este opera sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3 cani supa de gaina
  • 20 gr gelatina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 300 g sunca curcan
  • frunze de patrunjel
  • morcov intreg fiert in supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge - Aspic in coaja de oua:

Ouale se spala cu apa rece dupa care se sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se goleste continutul lor. Se spala bine interiorul lor dupa care se pun cu spartura in jos pt a se usca bine.

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute. In supa de gaina gata condimentata (pt supa de taitei) si putin incalzita se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine pana se dizolva complet gelatina.

Ardeiul se spala si se taie cubulete, la fel se taie morcovul si sunca iar porumbul se scurge bine de apa. Se pun ingredientele in cojile de ou dupa bunul plac al fiecaruia, o frunza de patrunjel verde si se toarna supa. Se dau la rece pana a doua zi. Se decojesc cu grija pentru a nu le strica forma.

 

TIPS-URI

1

In loc de patrunjel se poate folosi si marar.

2

Se poate pune si mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge - Aspic in coaja de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

02.05.2011, 12:55

bravo sotului,minunate mai sunt

adry88 1

03.06.2011, 15:27

ce superbe felicitari

Vyoleta 1

18.08.2011, 21:10

absolut spectaculoaseee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!