Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 12129 vizualizari

 

Intr-una din zilele trecute, vine sotul de la servici cu niste hartii si-mi spune:"Uite ce vreau sa fac de Paste!". Iau hartiile, le studiez si-i spun: "Treaba ta, dar le faci singur, ca eu am alta treaba!" Zis si facut. Asa ca este opera sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3 cani supa de gaina
  • 20 gr gelatina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 300 g sunca curcan
  • frunze de patrunjel
  • morcov intreg fiert in supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge - Aspic in coaja de oua:

Ouale se spala cu apa rece dupa care se sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se goleste continutul lor. Se spala bine interiorul lor dupa care se pun cu spartura in jos pt a se usca bine.


Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute. In supa de gaina gata condimentata (pt supa de taitei) si putin incalzita se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine pana se dizolva complet gelatina.


Ardeiul se spala si se taie cubulete, la fel se taie morcovul si sunca iar porumbul se scurge bine de apa. Se pun ingredientele in cojile de ou dupa bunul plac al fiecaruia, o frunza de patrunjel verde si se toarna supa. Se dau la rece pana a doua zi. Se decojesc cu grija pentru a nu le strica forma.

 

TIPS-URI

1

In loc de patrunjel se poate folosi si marar.

2

Se poate pune si mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge - Aspic in coaja de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

02.05.2011, 12:55

bravo sotului,minunate mai sunt

adry88 1

03.06.2011, 15:27

ce superbe felicitari

Vyoleta 1

18.08.2011, 21:10

absolut spectaculoaseee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat