Oua in chifla

de Bucataras Diana in Sandvisuri, 9 Noi 2016 | 332 vizualizari

 

Piticul meu le adora. Putem folosi cam orice mezel si orice telemea/cascaval avem prin frigider. Chiflele au fost cam rumenite, de data asta, si la cuptor s-au rumenit si mai tare.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle;
  • 2 oua;
  • 4 felii de bacon crud-uscat;
  • 2 felii cascaval afumat;
  • 2 rondele de ardei gras;
  • cateva rondele de praz.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Tapetam o tava cu hartie de copt. Decupam un capac chiflelor, le scoatem miezul si le asezam in tava. Punem 2 felii de bacon in scobitura si le apasam un pic, apoi punem o felie de cascaval. Spargem oul si il punem peste cascaval, peste ou punem o rondea de ardei si cateva rondele de praz. Dam la cuptor preincalzit si tinem cca 15 minute sau pana se face oul cat dorim. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

10.11.2016, 17:32

bun, bun!

mirela0911 1

10.11.2016, 20:20

Bune la micul dejun!

miki_a 1

15.11.2016, 16:37

As manaca in fiecare zi, la micul dejun si nu numai!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete - mic dejun