Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Recomand un aperitiv absolut delicios
Ouale de prepelita fierte tare le tinem in apa rece pentru a se curata mai bine.
Scoatem carnea din matele de carnati intr-un castron, adaugam sunca taiata marunt, salvia, patrunjelul, 1 ou si amestecam bine pentru omogenizare. Impartim carnea in 6 portii. Pe fiecare le punem intre 2 folii alimentare, aplatizam, pe mijloc punem 1 ou pudrat cu faina, apoi strangem carnea in jurul lui foarte bine. Trecem oul format prin faina, al doilea ou batut, prin pesmet si-l punem la prajit in mult ulei incins.
Scoatem ouale pe prosoape de hartie, apoi le servim cu salata de sezon. Eu am folosit o salata de mix de rosii cherry si alaturi paharul de sirop de violete, preferatul meu!!
1
pentru cine foloseste carnati din comert si nu sunt suficienti de condimentati,se pot condimenta dupa gustul fiecaruia
2
eu am folosit carnati facuti de mine si nu a fost nevoie de nimic
3
se pot servi si cu piure de cartofi si salata
4
este foarte important sa fie prajite in baie de ulei
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult