Oua in manta de carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 1162 vizualizari

 

Recomand un aperitiv absolut delicios

 

INGREDIENTE

  • 6 oua de prepelita + 2 oua de gaina
  • 6 carnati proaspeti
  • 1 lingurita de salvie
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 2 felii sunca de Praga
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in manta de carne:

Ouale de prepelita fierte tare le tinem in apa rece pentru a se curata mai bine.


Scoatem carnea din matele de carnati intr-un castron, adaugam sunca taiata marunt, salvia, patrunjelul, 1 ou si amestecam bine pentru omogenizare. Impartim carnea in 6 portii. Pe fiecare le punem intre 2 folii alimentare, aplatizam, pe mijloc punem 1 ou pudrat cu faina, apoi strangem carnea in jurul lui foarte bine. Trecem oul format prin faina, al doilea ou batut, prin pesmet si-l punem la prajit in mult ulei incins.


Scoatem ouale pe prosoape de hartie, apoi le servim cu salata de sezon. Eu am folosit o salata de mix de rosii cherry si alaturi paharul de sirop de violete, preferatul meu!!

 

TIPS-URI

1

pentru cine foloseste carnati din comert si nu sunt suficienti de condimentati,se pot condimenta dupa gustul fiecaruia

2

eu am folosit carnati facuti de mine si nu a fost nevoie de nimic

3

se pot servi si cu piure de cartofi si salata

4

este foarte important sa fie prajite in baie de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in manta de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

13.03.2013, 18:51

ce bine arata

diaconta 1

13.03.2013, 19:52

demult vreau sa le fac si eu

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte