Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 8965 vizualizari

 

Pentru un mic dejun atractiv puteti pregati ouala ochiuri in apa, nu in ulei …

 

INGREDIENTE

  • doua oua
  • apa
  • o rosie
  • un crenwurst
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret:

Puneti apa intr-o tigaie cit sa-i acopere fundul, iar cind incepe sa fiarba puneti ouale. Pe masura ce incep sa se inchege le puteti stropi cu apa din tigaie pe deasupra sau puneti un capac peste pentru a se face mai bine. Cind se fac le scoateti si le puteti da o forma mai placuta taindu-le cu un pahar. Eu le-am transformat in ochiuri de clovn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:38

laura_n 1

20.04.2013, 15:35

ce idee fainaaaa! eu le faceam, dar in apa multa si nu ieseau intotdeauna super idee, multam mult!

marianascarlat 1

20.04.2013, 15:39

Eu stiu ca ouale ochiuri in apa se chiama"ochiuri romanesti" si-mi plac mult, mai ales daca le pui peste si un sos de ceapa taiata pestisori cu suc de rosii! Dar clovnul tau e tare simpatic si gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel cu cascaval