Oua pentru Pasti

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2014 | 1928 vizualizari

 

Ca in fiecare an, ouale le inrosim in Joia Mare , asa cum spune traditia.
Aseara, am plecat hotarata de la serviciu ca sa fac ouale insa cand am ajuns acasa....surpriza, soacra-mea si fimiu terminasera deja ...ouale stateau la racit ...asa ca mie mi-a ramas decat de uns si asezat in cos...

 

INGREDIENTE

  • 30 oua - de tara am avut noi
  • vopsea pt oua - Gallus Dr O
  • sare
  • otet
  • ulei pt uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pentru Pasti:

Ouale se spala bine, apoi se pun la fiert in apa rece cu sare. Separat, intr-o craticioara punem la fiert apa,cu sare, 3 linguri de otet si culoare dintr-un pliculet - fiecare culoare se face separat. Cand sunt gata fierte, ouale se pun in vopseaua fierbinte si se tin acolo cca 5-10 minute, in functie de intensitatea culorii. Dupa ce sunt gata se scot pe un prosop si se lasa la racit. Se ung cu grasime, ulei in cazul nostru, si se aseaza la loc de cinste intr-un cosulet. Noi am ornat cosuletul cu iarba proaspata.

 

TIPS-URI

1

ca sa nu se sparga, ouale au fost puse la temperatura camerei cu cateva ore inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pentru Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

claudiaO 1

18.04.2014, 17:03

Rocsi 1

18.04.2014, 22:05

Frumoase!

MIUTA 1

18.04.2014, 23:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui