Oua "Primavera"

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 1771 vizualizari

 

Reteta de Oua "Primavera" e din Practic in bucatarie, m-a tentat umplutura, mi s-a parut interesanta.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua fierte
  • 3 ridichi
  • 2 cepe verzi
  • 50 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 linguri de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "Primavera":

Cum se prepara reteta de Oua "Primavera"


Am taiat ouale si am scos galbenusurile.


Am ras ridichile, am tocat ceapa si am dat cascavalul pe razatoare (cea cu ochiuri mici). Toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile zdrobite cu furculita; am adaugat sare si piper, dupa gust, si, la inspiratie, 2 linguri de smantana.


Am omogenizat compozitia si apoi am umplut albusurile cu pasta de galbenus.


Un aperitiv pe cinste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "Primavera"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mimmi 1

18.08.2011, 22:17

Faina reteta,de pus in practica!

diaconta 1

18.08.2011, 22:22

frumoasa prezentarea si inedita umplutura chiar n-m facut de mult oua umplute

Xandrinne 1

19.08.2011, 08:03

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza