Rulada cu branza sarata si gogosari

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2011 | 2471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina alba
  • 1 lgt. sare
  • 30 g drojdie proaspata
  • apa cat cuprinde
  • 300g branza framantata
  • 2-3 lg smantana
  • 1 ou
  • 1 gogosar rosu
  • putina sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza sarata si gogosari:

Se face un aluat din faina, drojdie, sare si apa, un aluat omogen si care nu se lipeste de maini. Se lasa la dospit pentru a-si dubla volumul.


Branza se amesteca cu smantana, oul si putina sare daca mai este cazul. Gogosarul se spala, se taie fasii apoi in cubulete. Se adauga amestecului de branza. Se pune deoparte.


Pe masa unsa cu ulei se intinde aluatul in forma dreptunghiulara cu mana, se unge cu amestecul de branza si gogosari, se ruleaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 15 minute sa mai creasca, apoi se unge cu un ou batut bine si se da la cuptor pentru cca 30 minute, pana se aureste deasupra.


Se lasa la racit dupa care se serveste. Merge excelent cu rosii. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza sarata si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:54

delicioasa

mamaieelena 1

12.09.2011, 17:06

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 12:38

ce buna..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si somon