Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2013 | 3723 vizualizari

 

Daca tot vi-am povestit despre ghimbir am venit si cu o reteta la care l-am utilizat .

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg cartofi
  •  3-4 catei usturoi
  • ghimbir cam o lingurita razuita
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi:

Curatam cartofii si ii taiem in cubulete .Ii asezam intr-un vas termoizolant.


Usturoiul il zdrobim iar ghimbirul il dam pe razatoarea mica , le punem intr-un bol . Peste ele punem uleiul , sare si amestecam bine .


Turnam peste cartofi si amestecam cartofii cu sosul obtinut. Amestecam cu mana ca sa se acopere cu sos fiecare cartof .


Dam la cuptor pana cand cartofii se rumenesc frumos ,cam 30 minute.


Se pot servi cu ceea ce va place mai mult :pulpa de pui, porc ...peste.


Eu i-am mancat cu salata :d




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 15:18

foarte buni

Irina 1

04.11.2013, 18:04

interesant!

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii